7óra7

Vidnyánszky Attila is pályázik a Nemzetire

Vidnyánszky Attila is pályázik a Nemzetire

2013. 07. 06. | 7óra7

Vidnyánszky Attila A Heti Válasz csütörtökön megjelenő számában interjú olvasható a direktorral, aki a lapnak most úgy fogalmazott: "nem mondom, hogy feloldódott minden kétely, de úgy döntöttem, megpróbálom, aztán meglátjuk, mi lesz". Arra a felvetésére, amely szerint a Magyar Teátrumi Társaságot is vezető, kormánykörökkel jó kapcsolatot ápoló színházi ember nyilván megnyeri a pályázatot elmondta: nem lát a jövőbe, nem hiszi, hogy lejátszott meccsről lenne szó. Azt azonban elismerte: minden pályáztatás ügyetlenül zajlik, egyszerűbb, tisztább lenne, ha a fenntartó kinevezné a jelöltjét.

A Nemzeti Színház jelenlegi igazgatója, Alföldi Róbert is pályázik az intézmény vezetésére, a pályázat határideje csütörtökön jár le.

A pályázatot azért kellett kiírnia a kulturális tárcának, mert a jelenlegi igazgató, Alföldi Róbert öt évre szóló mandátuma a színházi évad végén lejár.

Vidnyánszky Attila sajtóközleménye

A mai napon benyújtottam pályamunkámat a Nemzeti Színház Zrt. vezérigazgatói tisztségére. Köszönöm az eddigi pályafutásom során, valamint a pályamunka elkészítése közben engem tanítók, támogatók, segítők és jobbító szándékkal kritizálók munkáját.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr227999601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása