7óra7

Rendőrség és (anti)aging bemutató, valamint vendégjátékok és turné Temesváron

Rendőrség és (anti)aging bemutató, valamint vendégjátékok és turné Temesváron

2013. 07. 06. | 7óra7

Peer Gynt Vasárnap mutatják be Slawomir Mrozek Rendőrség című darabját Hernyák György rendezésében, a temesvári Csiky Gergely Állami Magyar Színház nagytermében.

A Temesváron szeptember 19-én bemutatott Peer Gyntöt amelyet a budapesti Forte Társulattal közösen hozott létre a színház, a budapesti közönség is láthatja majd október 13-án és 14-én a Thália színházban, a Café Budapest Kortárs Művészeti fesztivál keretében.

Október végén erdélyi miniturnéra indul a társulat. A Furnitur című darabot 26-án Marosvásárhelyen adják elő. Október 27-én és 28-án a székelyudvarhelyi dráMA Kortárs Színházi Találkozón pedig a Furnitur mellett a Deviancia című színművel szerepel majd a társulat.

A temesvári magyar színház vendégelőadásokat is befogad a hónapban. A bukaresti Madalina Dan és Mihaela Dancs koreográfusok (anti)aging című előadását október 5-én látható a Stúdió Teremben. Emellett a színház idén is vendégül látja, immár harmadik alkalommal, a brassói Duo Bastet német nyelvű színjátszó csoportot, amely ezúttal október 13-án a Samuel Beckett darabja nyomán készült Tägliche Tage című előadását mutatja be - olvasható a színház MTI-hez eljuttatott közleményében.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr47999865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása