7óra7

Premier, olvasópróba és pünkösd a Magyar Színházban

Premier, olvasópróba és pünkösd a Magyar Színházban

2013. 07. 06. | 7óra7

Nero, a véres költő - középen: Pál András A premier után a háromnapos hétvége sem telik el esemény nélkül, szombaton és vasárnap a családokat várják a Hevesi Sándor téri teátrumba.

Már a A kisfiú meg az oroszlánok című előadás szünetében is elindul az „interaktív valóságshow”, ahol a gyerekek egy kamera és egy kivetítő segítségével könnyedén Bruckner Szigfrid mellett találhatják magukat. Vasárnap pedig a valóságban is találkozhatnak a gyerekek a színészekkel: a 13.30-kor kezdődő Égigérő fű című előadás előtt Őze Áron, Soltész Bözse, Sipos Imre és Jegercsik Csaba társaságában varázsolhatják tisztára a színház környékét a mesebeli parkőr, Poldi bácsi botjával.

A következő évadban szeptember 21-én, a Magyar Dráma Napján mutatják be az Utas és holdvilág című előadást, melynek olvasópróbáját jövő héten tartják. Szerb Antal regényének adaptációját Harsányi Sulyom László állítja színpadra.

>>> Nero, a véres költő - színlap, szereposztás, jegyvásárlás

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr707998497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása