7óra7

Őrült fizikusok a kolozsvári színházban

Őrült fizikusok a kolozsvári színházban

2013. 07. 06. | 7óra7

Az előadást Lori Peterman, fiatal amerikai rendező viszi színre, aki így vall A fizikusokról: „Noha Dürrenmatt és én különböző korokban éltünk, vannak közös tapasztalataink és félelmeink. A világ állapota mindkettőnket borzalommal töltött el. Dürrenmatt korban megelőzött engem, éppen ezért lesújtó a felismerés, hogy a világ helyzete nemhogy javult volna, hanem romlott.”

A fizikusok

Az Ungvári Tamás fordításának felhasználásával készült előadás főszereplői: Kató Emőke, Váta Loránd, Molnár Levente, Dimény Áron, Skovrán Tünde, Keresztes Sándor, Szűcs Ervin, Pethő Anikó, Varga Csilla, Vindis Andrea, Kántor Melinda, Farkas Loránd, Bodolai Balázs, Köllő Csongor, Buzási András, Balla Szabolcs, Fogarasi Alpár. A díszlet tervezője Steven C. Kemp, a jelmezé Emily Deangelis, az előadás dramaturgja Vajna Noémi.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr147999879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása