7óra7

Lepsénynél még megvolt? - előadás Nóti Károly kabaréjeleneteiből

Lepsénynél még megvolt? - előadás Nóti Károly kabaréjeleneteiből

2013. 07. 06. | 7óra7

A tavaly, a Zsámbéki Színházi Bázison bemutatott Kutyaszorítóbban után idén második bemutatójára készül az elsősorban a Színház- és Filmművészeti Egyetem hallgatóiból álló társulat. A Lepsénynél még megvolt című produkciót Nóti Károly kabaréjelenetei alapján hozzák létre. Az előadás a Balatonföldvári Szabadtéri Színház, a Szentendrei Teátrum és a - 011 - Alkotócsoport közös produkciója.

„Valami megváltozott. Csalunk, hazudunk, rágalmazunk, mentegetőzünk. Féltékenység és félelem. Kéz a kézben járnak. Félünk, hogy mindig kéznél vagyunk. És félünk, hogy valamit elvesztettünk. Valamit, ami Lepsénynél még megvolt. Talán. Vagy mégsem. Hívjuk a barátot, a természetgyógyászt, a kurvát, az orvost... Lepsénynél még megvolt? Igen, ez biztos” – áll az előadás színlapján.

Az előadás szereplői: Bach Kata e.h., Bán Bálint e.h., Király Dániel e.h., Kovács Ádám, Kurta Niké e.h., Ostorházi Bernadett e.h., Simon Zoltán, Zoltán Áron e.h. A díszletet Cseh Renátó tervezte, dramaturg: Ivanyos Ambrus e.h., munkatárs: Lőkös Ildikó. Produkciós vezető: Ságodi Ildikó, az előadás rendezője: Radnai Márk.

Az előadás a bemutató után a Szentendrei Teátrumban lesz látható augusztus 4-én.

Lepsénynél még megvolt, próbafotó - Kurta Niké, Kovács Ádám, Zoltán Áron, Bán Bálint, Ostorházi Bernadett, Bach Kata, Király Dániel Tamás

>>> Lepsénynél még megvolt - színlap, szereposztás, időpontok

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr728000325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása