7óra7

Koltay Gábor Szombathelyre tart?

Koltay Gábor Szombathelyre tart?

2013. 07. 06. | 7óra7

A közismerten jobboldali kötődésű Koltay Gábor korábban a Szabad Tér Színházat vezette hosszabb ideig, majd a Méhes László lemondása utáni interregnumban, 2010-ben néhány hónapig töltötte be a fővárosi József Attila Színház vezetői tisztét, de Tarlós István főpolgármester a bizalom megrendülésére hivatkozva idő előtt felmentette, a pályázat nyertese pedig Nemcsák Károly lett. Koltay aspirált a Miskolci Nemzeti Színház vezetésére is, azonban a helyi képviselők többsége a pályamunkájában jelentős változást ígérő Kiss Csabának szavaztak bizalmat, noha a színház alkalmazotti testülete Koltayt támogatta.

Korábban elterjedt a hír, hogy Rudolf Péter is jelentkezne a szombathelyi színház vezetésére, ám a színész határozottan cáfolta az értesülést.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr918000843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása