7óra7

Két díj a Proton Színház előadásának Szarajevóban

Két díj a Proton Színház előadásának Szarajevóban

2013. 07. 06. | 7óra7

Szeptember 28. és október 7. között rendezték meg az 52. szarajevói MESS Fesztivált, ahová a Proton Színház Nehéz Istennek lenni című előadása is meghívást kapott a nemrégiben a Trafóban is vendégszerepelt Romeo Castellucci Az arc fogalma Isten fiában vagy Heiner Göbbels Max Black című rendezések mellett.

Nehéz istennek lenni - Szarajevó

Az 1984-es téli olimpia helyszínén játszott, Mundruczó Kornél rendezte előadás a *Színházi Kritikusok Nemzetközi Szövetségénének* (IATC), valamint a *MESS Forum Luka Pavlovic-díját* nyerte el. Ez utóbbit szintén kritikusok, valamint újságírók ítélték oda.

A társulat legközelebb Szégyen című előadásával lesz látható október 23-26. között a Trafóban, a Nehéz Istennek lenni előadás fűtésszezonban pihen, de tavasszal a kamion újra útra kel.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr637999819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása