7óra7

Híd az Európai Kulturális Központok Között: Dániában mutatkozik be az Aradi Kamaraszínház

Híd az Európai Kulturális Központok Között: Dániában mutatkozik be az Aradi Kamaraszínház

2013. 07. 06. | 7óra7

A csereprogram során minden résztvevőnek lehetősége nyílik arra, hogy július-december időszakban ellátogasson az általa kiválasztott európai kulturális központba és ugyanebben az időszakban fogadja a saját kulturális intézményében egy másik európai központ képviselőjét. A csereprogram résztvevői ezáltal lehetőséget kapnak az általuk képviselt kulturális intézmények közötti közvetlen kapcsolatteremtésre, új mukamódszerek, ismeretek és kulturális gyakorlatok elsajátítására, illetve a hosszútávú együttműködési kapcsolatok kialakítására.

A szemináriumot június 6-a és 8-a között a Projekt vásár 2013 (Project Fair 2013.) rendezvény követi, amely a 14 kulturális műhely valamelyikében való részvétel mellett, arra is lehetőséget biztosít az intézményeknek, hogy saját standdal mutatkozzanak be a rendezvénynek helyet adó Godsbanen kulturális központban szervezett kiállításon. Ez utóbbi rendezvényen az Aradi Kamaraszínház is saját standdal képviseli magát.

A projekt szervezője a Kulturális Központok Európai Hálózata (European Network of Cultural Centres), amelyet 1994-ben alapítottak Turnhout-ban (Belgium).

Aarhus városa viseli 2017-ben az Európai Kulturális Főváros címet.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr567998343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása