7óra7

Genet-darab a Bábszínházban

Genet-darab a Bábszínházban

2013. 07. 06. | 7óra7

Fodor Annamáriát színészként ismeri a közönség - többek között a Szonya (Új Színház, rendező: Szabó Máté), a Diploma előtt (Madách Színház, rendező: Herendi Gábor) vagy a Kádár Kata revü (győri Vaskakas Bábszínház, rendező: Tengely Gábor) előadások főszerepeit játssza.

A három szerepet három bábszínész alakítja: Bercsényi Péter, a Bábszínház tagja és két negyedéves bábszínész hallgató a Színház- és Filmművészeti Egyetemről, Bohoczki Sára és Mórocz Adrienn. Az előadás mégsem bábos, a tárgymozgatás és különleges mozgásvilág megteremtésében segített a szintén bábszínész szakon végzett rendezőnek, hogy hármukra osztotta Claire, Solange és a Madame szerepét.

A Babák újszerű megközelítése Genet művének, George Michael és Christina Aguliera zenéjével. A bemutató látványvilágát a fiatal tervező Michac Gábor alkotta meg, a jelmezeket Csík Melinda tervezete, a mozgás Sipos Vera munkája.

>>> Babák - színlap, időpontok

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr678000861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása