7óra7

Esküvőtől válóperig Schell Judit és Csányi Sándor főszereplésével

Esküvőtől válóperig Schell Judit és Csányi Sándor főszereplésével

2013. 07. 06. | 7óra7

Esküvőtől válóperig, olvasópróba - Szombathy Gyula, Schell Judit Több magyar és nemzetközi díjat is kapott hat évvel ezelőtt a Csak szex és más semmi című magyar vígjáték, amelyben Schell Judit és Csányi Sándor emlékezetes alakítást nyújtott. A film rövid idő alatt az egyik legnépszerűbb és legsikeresebb magyar mozik közé emelkedett: 2790 alkalommal több mint 150 ezren látták. A főszereplőpáros azóta nem szerepelt együtt sem a vásznon, sem a színpadon.

Június 21-én a Thália Színházban Feydeau fergeteges bohózatában ismét együtt játszanak, házaspárt alakítanak.

Egy klasszikus házasság mindennapjai, a bohózatok egyik legnagyobb klasszikusának nem mindennapi szemszögéből. Georges Feydeau hat egyfelvonásos művében megismerünk egy fiatal párt, akik a házasságkötéstől a válóperig jutnak alig 13 év alatt. Az olykor tragikomikus jeleneteknek köszönhetően a közönség garantáltan végig jól fog szórakozni. Ebben a házasságban szex nincs, cserében viszont akad hipnotizőr inas, kukkoló miniszterelnök, fogorvos képviselő és pszichiáter após is.

A bohózat - az év elején újjáalakult, Bereményi Géza vezette - Thália Színház első saját előadása. A művet Hamvai Kornél fordította, a darabot Béres Attila rendezi, aki a Budapesti Operettszínház főrendezője. Korábban olyan színdarabokat vitt színre az Operettben, illetve más budapesti és vidéki színházakban, mint a Valahol Európában, a Hegedűs a háztetőn, a Vesztegzár a Grand Hotelben vagy A víg özvegy A további szerepekben Szombathy Gyula, Szegezdi Róbert, Egri Kati és Kovács Vanda látható. Bemutató június 21-én, amit nyáron további nyolc előadás követ majd, és a darab az őszi évadban is helyet kapott.

>>> Esküvőtől válóperig - színlap, szereposztás, időpontok

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr218000511

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása