7óra7

Ebben a felborult világban minden lehetséges – Aliz a Vojtina Bábszínházban

Ebben a felborult világban minden lehetséges – Aliz a Vojtina Bábszínházban

2013. 07. 06. | 7óra7

Nem lehetetlen megtanulni az egyszeregyet, de mindenesetre megnehezíti a dolgot, ha a tanulás közben egyszer csak a semmiből felbukkan egy fehér nyúl cilinderrel a fején. Alízt nem is érdekli többet a számtan, a fehér nyúl nyomába ered, és ekkor kezdődnek csak az igazi kalandok. Hirtelen az egész világ, még Alíz is, tótágast áll. Ebben a felborult világban minden lehetséges, itt a hernyó pipázik és állandóan ellenkezik, a síró gyerek malaccá változik, április bolondja folyton uzsonnázik, a vombat énekel, a királynő lenyakaz, a macska meg csak nevet az egészen – olvasható a produkció színlapján.

Az előadás Czapp Ferenc, Hajdú Péter, Hannus Zoltán m.v., Hell Krisztina, Nagy Mónika és Telenkó- Oláh Tímea játsszák. Tervező: Bartal Kiss Rita. Koreográfus: Juhász Anikó. Zeneszerző: Bakos Árpád. Lewis Carroll műveit Végh Ildikó alkalmazta bábszínpadra. Rendező: Bartal Kiss Rita.

>>> Aliz, a lány, aki követte a fehér nyuszit - színlap, szereposztás, időpontok

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr577999193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása