7óra7

Cigány jósnő – Vallás és misztikum a kortárs roma festészetben

Cigány jósnő – Vallás és misztikum a kortárs roma festészetben

2013. 07. 06. | 7óra7

A kiállításon Bari Janó, Bódi Kata, Bódi Barbara Boba, Csámpai Sándorné, Csányi János, Ferkovics József, Kun Pál, Váradi Gábor és Varga László cigány festőművészek valamint Garuba Claudia, Vácon élő olasz származású festő képei tekinthetőek meg.

A találkozóval egybekötött megnyitót január 25-én 17 órai kezdettel tartják a Madách Színház Tolnay Szalon Galériájában, ahol február 28-ig minden nap 18 és 19 óra között, valamint az előadások szüneteiben megtekinthetőek a festmények.

A kiállítást Makai István, a Fővárosi Cigány Önkormányzat Elnöke nyitja meg, a találkozót Bódi Barbara Boba, cigány festőművész vezeti és moderálja, közreműködik: Jónás Judit, Domján Edit-díjas színésznő valamint a Cinka Panna Cigány Színház.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr907999233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása