7óra7

A vándor-színész mesél: Papp János útinapló-sorozata a Centrál Színházban

A vándor-színész mesél: Papp János útinapló-sorozata a Centrál Színházban

2013. 07. 06. | 7óra7

Papp János A képekkel gazdagon illusztrált estek anyaga az utazások alatt írt naplórészletekből és gondolatokból áll. Minden utazást egy-egy külön előadás, amelynek első állomása a legendás El Camino: „Arról fogok mesélni neked, ha eljössz – a humort, lírát, csipetnyi filozófiával fűszerezve – hogy ahol a szeretet, a barátság, a bizalom, a türelem, az együttérzés, a segítőkészség magától értetődő része a létezésnek, ott jó lenni, ott jó élni.”

A január 25-én látható El Camino egyfajta bevezetője a négyrészes bérletsorozatnak, amelyben Papp János lappföldi kirándulásáról („Észak-fok titok...”), a Japánban töltött időszakról (Japppános), skóciai benyomásairól („Aki dudás akar lenni...”), valamint a Himaláján („Valaki fölért”) szerzett tapasztalatairól mesél. A vándor-színész mesél sorozatnak minden hónapban más epizódját láthatja a közönség, amelyre bérlet is váltható.

Papp János: Invitáló haiku

Lótuszülésben
A bölcs. Vélnéd: nem is él.
A vándor mesél.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr697999221

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása