7óra7

A Trafó épülete, mint eleven test – „egy meg egy az egy” bemutató

A Trafó épülete, mint eleven test – „egy meg egy az egy” bemutató

2013. 07. 06. | 7óra7

egy meg egy az egy

Goda Gábor és az Artus társulat az előadás univerzumát a tér hangjaiból, a test tereiből, meghökkentő húrokból, az ellentétek fejre állításából teremti meg. A merev struktúrák megmozdulnak, az épület élni kezd, szellem és anyag átjár egymáson. Az „egy meg egy az egy” posztmodern alkimista műtét.

Ajtók vándorolnak, izmok zenélnek, téglák szólnak, fehér árnyak vetülnek, a szereplők egy húron pendülnek ebben a magával ragadó, sűrű, meghökkentő képekből építkező vizuális színházi alkotásban. Az előadás tere, jelen esetben a Trafó épülete, mint eleven test, az alkotói folyamat szerves részét képezte.

Az előadás Leszták Tibornak, a MU színház 2008-ban meghalt alapítójának szól arról, amit ő, és még sokan kerestünk, keresünk: egy meg egy az egy.

>>> „egy meg egy az egy” - színlap szereposztás, jegyvásárlás

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr197998955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása