7óra7

A Doctor Herz bemutatójának 25 éves jubileuma lesz Kecskeméten

A Doctor Herz bemutatójának 25 éves jubileuma lesz Kecskeméten

2013. 07. 06. | 7óra7

Doctor Herz Cseke Péter, a kecskeméti Katona József Színház direktora, aki az ősbemutatón Strasszer ezredest alakította, az MTI-nek elmondta: amikor Kecskeméten egy találkozón egy barátja és felesége elénekelte a Doctor Herz slágereit, rádöbbent, hogy negyedszázad elteltével is élénken él az emberek emlékezetében a musical, és megerősödött az elhatározása, hogy a darabot újra be kell mutatni.

Cseke Péter a kecskeméti díszelőadásra meghívott mindenkit - a színészeket, az alkotókat, a technikai és műszaki munkatársakat, az öltöztetőket –, aki a régi produkcióban részt vett.

"Hárman előnyös helyzetben vagyunk, hiszen a korábbi főszereplő, Dunai Tamás most Mezzabottát alakítja, Szerednyey Béla – aki 1988-ban Olit játszotta – ezúttal a rendezői feladatokat vállalta magára, én pedig a kecskeméti színház igazgatójaként leszek jelen" - mondta a direktor, aki nagyon méltányosnak nevezte, hogy a Madách Színház vezetése - amely szintén jelen lesz a díszelőadáson -, február 5-re nem tervezett előadást.

Psota Irén a díszelőadásra nem tud eljönni, de vállalta, hogy videoüzenetben üdvözli egykori színésztársait és a közönséget. Cseke Péter még egy különlegességgel is meglepi a jubileumi előadás közönségét és a darab egykori és mai szereplőit: mindenki kap egy CD-t, amely a kecskeméti Doctor Herz hanganyagát tartalmazza.

A kecskeméti Katona József Színházban 2012. november 16-án mutatták be a musicalt.

>>> Doctor Herz - színlap, szereposztás, jegyvásárlás

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr197999159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása