7óra7

A 2. váratlan szerelem – Zenés sóhajtozást mutat be a Kovátsműhely

A 2. váratlan szerelem – Zenés sóhajtozást mutat be a Kovátsműhely

2013. 07. 06. | 7óra7

A két főszereplő szerelmi bánatában azt hiszi, hogy már sose lesz szerelmes. De amikor jön a 2. váratlan szerelem, mindent megtesznek, hogy ezt letagadják maguk előtt. Kívülről nézve nagyon szórakoztató, ahogy megnehezítik maguknak, hogy boldogok legyenek. Persze közbelép a harmadik, aki felgyorsítja az eseményeket…

Három szerelmes a felső tízezerből, két szolga - ők is szerelmesek, és egy lepusztult könyvtáros, aki mindebből nem ért semmit, de remek elméletei vannak. A beérkezett gazdagok túlbonyolítják szerelmi játszmáikat, a szolgák össze akarják egyeztetni állásukat a szerelemmel. És itt a szegény értelmiségi, akinek végül semmi se jön össze: se állás, se szerelem.
Az előadásban a színészek különféle hangszereken kísérik a sóhajtozó szereplőket.

Az előadásban Nagy-Kálózy Eszter, Széles László, Kálid Artúr, Cserna Antal, Sipos Vera, Kovács Ádám, Murányi Márta/Kováts Kriszta szerepelnek. A Fábri Péter fordításában elhangzó darabhoz Szirtes Edina Mókus szerzett zenét, a koreográfus Bodor Johanna, a díszlet és a jelmez Ruttka Andrea munkája. Az előadás dramaturgja Lőkös Ildikó, rendezője Kováts Kriszta

A premierre 2012. szeptember 27-én este fél 8-kor kerül sor, további előadások szeptember 28-án, majd az évadban folyamatosan. Az előadásra a FUGA Budapesti Építészeti Központban kerül sor, a Katonával szemben, a Petőfi Sándor utca 5. szám alatt.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr528000163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása