7óra7

230 milliós keret előadó-művészeti pályázatokra

230 milliós keret előadó-művészeti pályázatokra

2013. 07. 06. | 7óra7

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma három pályázatával összesen 229, 47 millió keretösszegben támogatja kiemelt művészeti célok megvalósítását. Az idei keret 12,5 millió forinttal több a tavalyinál.

A színházak és táncegyüttesek pályázatára összesen 160 milliós támogatási keret áll rendelkezésre. A külhoni színházakat és táncegyütteseket – amelyek idén két pályázaton is indulhatnak – összesen 45 millió forintos keretösszeggel támogatja a tárca. A zenekarok és énekkarok külföldi fellépésre, illetve hazai hangversenyek, ifjúsági koncertek és kortárs zenei bemutatók megrendezésére adhatják be pályázataikat, összesen 34,47 millió forint értékben.

A pályázatok lebonyolítója a Nemzeti Kulturális Alap (NKA) igazgatósága, a postára adás határideje mindhárom esetben *2013. május 16.*

A felhívások megtalálhatók az NKA honlapján, valamint az alábbi linken

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr107998721

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása