7óra7

1,4 milliárd forintra pályázhatnak az előadó-művészeti szervezetek

1,4 milliárd forintra pályázhatnak az előadó-művészeti szervezetek

2013. 07. 06. | 7óra7

A tájékoztatás szerint a színházak és táncegyüttesek számára mintegy 1 milliárd 255 millió forintos, a zenekarok és énekkarok számára pedig 125 millió forintos pályázati keret áll rendelkezésre.

Az államtitkárság közleménye felhívja a figyelmet arra, hogy az előadó-művészeti törvény módosításának megfelelően a pályázaton indulhatnak a szabadtéri és a nemzetiségi színházak is.

A pályázatokról szóló döntést a kultúráért felelős államtitkár hozza meg az általa felkért szakértői testületek véleményének figyelembevételével, a Színházművészeti és Táncművészeti Bizottság javaslata alapján.

A benyújtási határidő az "nka":www.nka.hu oldalon történő megjelenéstől számított harmincadik nap. A pályázati dokumentációt a kormany.hu oldaláról lehet letölteni.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr357999049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása