7óra7

Objektív Kritika jeligére
7óra7: (3/10)
Közösség: (0/10)

Objektív Kritika jeligére

2012. 09. 15. | 7óra7

Már a díszlet is maga a színorgia, vagyis kellemes a szemnek, mégis rögtön láthatjuk, hogy Párizsban vagyunk, mert igazán franciás a sok virág és a sok szín. Látható, milyen nagy munkát ölt bele a tervezője, Kutas Diána, aki a szép jelmezeket is kitalálta. Köszönet neki, hogy ötleteivel hozzájárult a szép esténkhez.

A bohókás, könnyed történet, melynek már címe is sokat árulkodó: Félrelépni tilos!, azért hordoz üzenetet magában. A főhősök ugyanis meg akarják egymást csalni, de ez végül kudarcba fullad. Szerencsére! Mert Kiss József rendező nem hagy kétséget afelől, hogy a házasságot törni akaró házaspár a sok-sok gond és probléma közepette nem jut el a lényegig: nem is akarják ők megcsalni egymást, és ezért nagyon szép ez a történet tulajdonképpen.

Nagyon szépen játszanak a színészek is: Schnell Ádámon már elsőre látszik, hogy körmönfontoskodó férjúr, aki egy kicsit kirúgna a hámból! És ezért vonatmenetrendekkel ajánlja a feleségének, hogy látogassa meg rég nem látott anyukáját! A nő nem akar, de végül rájön, micsoda lehetőség van ebben benne! És akkor kiderül, hogy a csodaszép Radó Denise (feleség) is meg akarja csalni! A férjét! Ezért belemegy a játékba!

Félrelépni tilos! - Kertész Marcella, Radó Denise

Persze csak úgy csinál! Ezért végül mindketten visszamennek a lakásba, hogy a másik eközben nem is tud róla, hogy a másik visszament. Na, ebből lesz aztán a haddelhad! Szeretők masíroznak föl és alá a színpadon (a komikus jassz Barabás Botond, valamint a tűzrőlpattant vörös bőrkabátos Molnár Nikolett). De mindezt a szegény elküldött de visszaszökött cselédlánynak (Kertész Marcella) kell úgy lebonyolítania, hogy ne kerüljön találkozásra a két pár! Hát leizzad párszor a nagyon komikus szobalány, aki chaplineskedőn eltúlozza a gesztusokat, annak érdekében, hogy minél nagyobbakat nevethessünk! De a végén minden jóra fordul. Megnyugodva és egy kellemes, szórakoztató este élményével állunk fel a székből a Fővárosi Thália Színházban.

Félrelépni tilos! - Schnell Ádám, Radó Denise

Nemcsak hosszan tartó tapsunkkal, hanem ezúton is szeretnénk megköszönni a Művészeknek, hogy valódi Élményt teremtettek számunkra, és engedték, hogy picit elgondolkodtatva, de mégis felhőtlen kacagással töltsük e hétfő estét.

"Objektív Kritika" jeligére
a kiadóba,

közreadta:

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr748005481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása