7óra7

A POSZT-verseny és a jelentéktelenség

A POSZT-verseny és a jelentéktelenség

2012. 06. 17. | 7óra7

A korábbi években óriási médiavárakozás előzte meg a POSZT díjátadóját. Most azonban úgy tűnik, a pécsi találkozó versenyprogramja a közvélemény érdektelenségébe fulladt. Mi mással lenne magyarázható, hogy Magyarország két legnagyobb hírportálja, az Index és az Origo még a kulturális rovatában sem foglalkozik a POSZT díjazottjaival, fél nappal a díjátadó gála után?

Ez még akkor is jelzésértékű, ha a fesztiválról és az eredményről be is számol a portál később (minden bizonnyal): idén sem a versenyprogram, sem az eredmény nem olyan hírértékű, hogy valós időben közvetítsék a nagyközönség számára. Ezen talán érdemes elgondolkodni, nem feltétlenül onnan megközelítve, hogy az Index és az Origo nem veszi észre, hogy mi a fontos... Ugyanis ők ebből élnek, hogy tudják, mi fontos. A POSZT versenyprogramja idén, úgy tűnik, nem volt az.

Alant a két hírportál kulturális rovatának capture képe vasárnap délben.

Index kultúrrovat, vasárnap dél Origo kultúrrovat, vasárnap dél

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr778003833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása