7óra7

Köszönetnyilvánítás

Köszönetnyilvánítás

2011. 08. 26. | 7óra7

A 7óra7 csapata ezennel is köszönetét fejezi ki a nyári fesztiválokkal és egyéb rendezvényekkel kapcsolatos írások létrejöttében és a gyors tájékoztatásban nyújtott felbecsülhetetlen segítségért:

- a Pécsi Országos Színházi Találkozónak (különösen Stenczer Bélának, Lipics Zsoltnak és Spilák Klárának),
- a Magyar Színházak Kisvárdai Találkozójának,
- a Gyulai Várszínháznak (Fodor Krisztinának és Ránki Júliának külön is),
- a Szárnyas Sárkány Hete Fesztiválnak,
- a THEALTER Fesztiválnak,
- az Ördögkatlan Fesztiválnak,
- valamint a Hétrétország szervezőinek és Kemencei Ilonának.

Hálásak vagyunk nekik, illetve az ő munkájukban segítőknek azért, hogy minden lehetőséget megteremtettek-megteremtenek ahhoz, hogy tájékoztathassuk olvasóinkat az ott történtekről, az előadásokról.

Ugyancsak köszönetünket fejezzük ki magunk - és érdeklődő olvasóink - nevében minden azon, velünk együttműködő színháznak és társulatnak, amelyek segítőleg hozzájárulnak - például az utazás szervezésének felajánlásával, tiszteletjeggyel vagy egyébbel - az írások elkészüléséhez. Úgy gondoljuk, itt a hely és az alkalom, hogy ezt megtegyük. Köszönjük szépen!

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr218003857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása