7óra7

Elindult a hírlevél - rendkívüli kedvezmény a 7óra7 olvasóinak!

Elindult a hírlevél - rendkívüli kedvezmény a 7óra7 olvasóinak!

2011. 03. 25. | 7óra7

Fédra Fitness - Jaskó Bálint, Bánki Gergely, Csákányi Eszter Ez a 7óra7.hu első hírlevele, ezután megpróbálunk rendszeresen jelentkezni vele, de csak akkor fogunk írni, amikor valóban fontos mondandónk van. Olyanokról szeretnénk titeket értesíteni, mint a kiemelten fontos események, az általunk megkerülhetetlennek, vagy egyszerűen jónak vélt előadások, és nem utolsósorban az olyan kedvezmények és nyereményjátékok, amelyek csak a 7óra7-en, csak nektek (vagy más kedvezményezettek mellett nektek is) lesz elérhető.

Áprilisban indul a "49-es" akciónk, de erről majd későbbi levelünkben! A mostani lehetőség igazán rendhagyó, ahogy az előadás helyszíne is: a KoMa Társulat és az Orlai Produkció produkciója egy edzőteremben játszódik. A főbb szerepekben Csákányi Eszter, Scherer Péter és Katona László látható.

*Ez a Fédra Fitness című előadás, amelyre kivételes lehetőségként nagyon kedvezményes jegyeket tudunk biztosítani: most 2 700 forint helyett 1 500 forintos egységáron tudtok rá elmenni.* Ráadásul az előadás várólistája elég hosszú, így sokszorosan jelentős a kedvezmény.

Részlet az előadásról írt kritikánkból:

"A görög hexameterekről valószínűleg legtöbbünknek a végeláthatatlan Odüsszeia makacsul vágtató strófái jelennek meg, amelynek meghódítását a kötelezőolvasmányi jelleg miatt kevés diák tudhatja igazán magáénak. De mielőtt letudnánk a hexameterezést egyszerű allűrnek, érdemes neki még egy esélyt adni, mert mai nyelvünktől sem idegen ez a forma, és ennek hol máshol lehetne jobb helye mint a XXI. század testkultuszának krómacél szentélyében, az edzőteremben." (A teljes írás itt olvasható.)

Időpontok:

2011. március 27., vasárnap, 18:00
2011. április 10., vasárnap, 20:00

Helyszín: Arnold Gym Sportcentrum
Cím: 1037 Budapest, Szépvölgyi út 15. II. em. (Kolosy tér)
Link: http://goo.gl/YuHda

Megközelíthetőség busszal: Nyugati pályaudvartól 206, a Battyhány tértől 86

A jegyek korlátozott számban állnak csak rendelkezésre, és a helyeket érkezési sorrendben lehet elfoglalni.

A rendhagyóságot az jelenti, hogy ezt a kedvezményt még nem tudjátok online igénybe venni, ezért arra kérünk titeket, hogy aki szeretné megnézni az előadást, az jelentkezzen a jegy@7ora7.hu e-mail címen (az időpont, hogy hány darab jegyet foglalsz, és a neved mindenképpen szerepeljen a levélben), mi pedig lefoglaljuk neked a helyeket, és azonnal visszajelzünk. A jegyeket a helyszínen lehet majd kifizetni. Mivel a lehetőség korlátozott, minél előbb érdemes biztosítani a helyet!

Áprilisban jövünk a 49-es akcióval!

Jó színházazást mindenkinek!

Üdvözlettel,
7óra7 csapata

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr138003881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása