7óra7

Gyors játék keddre (pedig szerda van)

Gyors játék keddre (pedig szerda van)

2011. 03. 03. | 7óra7

A játék véget ért, köszönjük a részvételt! Hamarosan ismét lehet játszani :)

-----------------------------

Pénteken mutatja be az Orlai Produkció Dömötör Tamás Czukor Show című előadását. Az előadás a Czukor Show című fiktív tévéműsor Rendbe hozom a családomat című adásának felvételén játszódik. A színlap szerint: „Ezúttal öt vendéget várunk a stúdióba, a Bertalan családot. Az újraegyesítés kezdeményezője Erzsébet, akinek hat évvel ezelőtt megszakadt a kapcsolata egyetlen testvérével, Gyulával. Vendégünk lesz továbbá Gyula élettársa, Nóra, aki foggal-körömmel ragaszkodik elhidegült szerelméhez, majd Béla érkezik, Gyula barátja, aki szeretné Nórát meghódítani. Várunk egy meglepetés vendéget is, akiről a stúdióvendégek sem tudnak, Gyula alig felnőtt korú szeretője… Hogy vendégeinknek sikerül-e megbocsátani egymásnak, és meghozni fontos döntéseket boldog jövőjük érdekében, az a műsorból kiderül. Adásonként változó házigazdáink – Czukor Balázs, Hujber Ferenc vagy Árpa Attila – segítenek, hogy semmi ne maradjon titokban!”

*A Czukor Show szombati, március 5-i előadására adunk két jegyet annak a tagunknak, aki elsőként megírja ide, kommentbe, hogy kinek mely műve alapján készült az előadás!*

Hajrá! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr318003889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása