7óra7

Antré

Antré

2011. 01. 09. | 7óra7

Ezzel a poszttal ezennel elindult a blogunk! Itt lesz majd minden, ami az oldalon nem "fér el", hogy éppen merre tartunk, mit csinálunk, mit fejlesztünk, meg minden ilyesmi és miegyéb.

Most álljon itt egy gyorstalpaló, hogy hogyan is működik az oldal:

Hogyan működik?

A 7óra7 az első magyar színházi közösségi oldal, ahol a színházak műsoráról, produkcióiról, előadásairól, híreiről olvashatsz.

_(1) Keresés_

Ha előadáscímet, alkotót vagy színházat keresel, írd be a felső keresőmezőbe akár a keresett szó egy részletét! Ha a feldobottak között nincs olyan, amit keresel, a résztalálatok alatt kattints az *Összes találat* gombra! A színházakat a Színházak menüpontban találod (fővárosi, vidéki, határon túli és kedvenc bontásban – az utóbbi a közösség kedvenceit tartalmazza, azok vannak benne, amit a legtöbben kedvenceltek).

Ha egy település vagy egy műfaj adott napi műsorára vagy kíváncsi, a jobb oldal felső keresőboxot töltsd ki! Ha egy nap előadásaira vagy kíváncsi, bökd meg az adott napot a naptárban!

A műsort különböző bontásban az Előadások menüpontban találod!

_(2) Értékelés_

Ha értékelnél, véleményt mondanál, vagy szeretnéd számon tartani, melyik napon melyik színházban voltál, vagy vannak kedvenceid, regisztrálj, vagy csatlakoztasd Facebook-adatlapodat! A pontozó gombbal értékelheted az előadást, ezek alapján készül a címlapi Közönségajánló. A *Várólista* gombbal jelezheted, hogy meg szeretnéd nézni, a *Néző innen +* (vagy *Megnézem*) gombbal jelezheted, hogy ott voltál/leszel egy előadáson. Ha kedvelsz egy színházat, előadást, alkotót, akkor a csillag ábrára bökj! Saját véleményedet a *Vélemény írása* gombbal teheted közzé, ezek a Legfrissebb aktivitásokban és a Random vélemények között megjelennek.

Alkotókat (egyelőre a színészeket) a szereposztás mellett lehet pontozni, egy alkotó pontszámát a különböző előadásaikban mutatott teljesítményeik adják ki (tehát közvetlenül egy emberre pontot adni nem lehet, csak egy adott munkájára).

_(3) Hozzászólás_

Aki hírhez, kritikához vagy blogbejegyzéshez szólna hozzá, a bejegyzések alatt talál egy szövegdobozt, és oda lehet írni a megjegyzéseket. Fontos, hogy az előadásról szóló véleményeket az előadáslap *Vélemény írása* gombhoz írjátok, tartalmilag oda kapcsolódik.

Íme mozgóképben megmutatva:

Jó színházazást kívánunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr358003915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása