Twitter Facebook

Deja vu tánc/mozgás

TranzDanz


7óra79 pont
Idő60 perc
Deja vu - Gera Anita, Tókos Attila, Fehér Laura és Bora Gábor – TranzDanz: Deja vu (Fotó: Jókuti György) Deja vu - Fehér Laura, Tókos Attila, Gera Anita és Bora Gábor – TranzDanz: Deja vu (Fotó: Jókuti György) Deja vu - Gera Anita, Fehér Laura, Tókos Attila és Bora Gábor – TranzDanz: Deja vu (Fotó: Jókuti György) Deja vu - Fehér Laura, Tókos Attila, Gera Anita és Bora Gábor – TranzDanz: Deja vu (Fotó: Kővágó Nagy Imre)

7óra7-nézőpont

A hiány koreográfiája · 9 pont

A Deja Vu úgy fogalmazza meg a maga legélesebb társadalomkritikáját, hogy közben sem ólmos bottal nem csapkodja a nézőtéren ülők arcát, sem fel nem ment minket. Megnevettet, és közben egy pillanat kétséget nem hagy afelől, hogy kin nevetünk.

(tovább)

Tartalom

Az előadás egy hajdani gangos bérház udvarán játszódik (Akácfa utca 51.) a K-medencében, K-Európában. Itt és a hátsó lépcsőn, a szobakonyhában, a kapualjban, az utcán és a Szomjasban élik mindennapjaikat, vágyaikat, álmaikat, nekibuzdulásaikat és kudarcaikat a darab szereplői… alávetettek és kiszolgáltatottak, akik a hamis, szinte leleplezhetetlen képnek egyszerre nézői és létrehozói. Nincs este, se reggel, nincsenek évszakok sem, az idő megállt (vagy körbe jár)…jó itt, tiszta havaj

(tovább)

Szereplők

Bora Gábor
Fehér Laura
Gera Anita
Tókos Attila

Stáb

Látványtervező és koreográfusKovács Gerzson Péter
Bemutató időpontja2015. február 24., 20:00

Előadások