Twitter Facebook

Formanek Csaba, Ilyés Lénárd, Pignitzky Ádám

Book of the Dead / Halottaskönyv alternatív · progresszív

Radikális Szabadidő Színház


7óra77 pont
Közösség10.00 pont
Idő1 óra 30 perc, szünet nélkül
Book of the Dead / Halottaskönyv – Radikális Szabadidő Színház: Book of the Dead / Halottaskönyv (Fotó: Révész Róbert / THEALTER Fesztivál) Book of the Dead / Halottaskönyv – Radikális Szabadidő Színház: Book of the Dead / Halottaskönyv (Fotó: Révész Róbert / THEALTER Fesztivál) Book of the Dead / Halottaskönyv – Radikális Szabadidő Színház: Book of the Dead / Halottaskönyv (Fotó: Révész Róbert / THEALTER Fesztivál) Book of the Dead / Halottaskönyv – Radikális Szabadidő Színház: Book of the Dead / Halottaskönyv (Fotó: Révész Róbert / THEALTER Fesztivál)

7óra7-nézőpont

Körbeér · 7 pont

Összeérnek az utak és az ívek, a legjobban talán abban a bizonyosságban, hogy mindig van a kézenfekvőtől, a megszokottól eltérő nézőpont, még olyan alapkérdésekben is, mint születés, élet, halál, és ennek is érdemes adni egy lehetőséget.

(tovább)

Tartalom

Fizikai színházi előadás a Tibeti Halottaskönyv inspirációjára.
A Book of the Dead című előadás három halálesetet mesél el.
Az emberiséget mindig is foglalkoztatta a halál utáni lét kérdése. Ugyanakkor életünkben is többször meghalunk és újjászületünk. Félelmeink és vágyaink mentén új és új korszakok nyílnak a jövőbe, attól is függően, hogy mennyire sikerült megértenünk és feldolgoznunk a korábban velünk történteket.

(tovább)

Szereplők

Formanek Csaba
Ilyés Lénárd

Stáb

Látvány- és fénytervPignitzky Ádám

Előadások