7óra7

Remek előadás érkezik vendégségbe Budapestre

Remek előadás érkezik vendégségbe Budapestre

2017. 03. 01. | 7óra7

A JESZ előadása a tavalyi év 40 legfontosabbjának listájára is felkerült.

A Janus Egyetemi Színház Mizantrópja a Szkénében


Többünk számára is az előző év egyik legkellemesebb meglepetését jelentette a JESZ előadása. „A zömmel amatőr színészekkel dolgozó színház nagyon profi előadást hozott létre egy kicsi és intim térben, amely Célimène szabályos átjáróházként funkcionáló lakását hivatott megjeleníteni. A produkció kiválóan teremti meg azt a hazug látszatvilágot, amely ellen az embergyűlölő Alceste hiábavalóan lázad: a színlelés, a képmutatás, a tettetett érzelmek világát” – írtuk. Április 3-án Budapesten, a Szkéné Színházban is megtekinthető lesz A mizantróp. A vendégjátékra jegyek itt válthatóak.

miznt.jpg           A mizantróp (forrás: poszt.hu)

Hungarian Late Night az Opera előadásában


Két új művel folytatódik az Opera 18 éven felülieknek szóló LateNight sorozata. Mezei Gábor Péter operájának ősbemutatója és Lendvay Kamilló zenedrámája Székely Kriszta rendezésében lesznek láthatók a Zeneakadémián március 3-tól összesen öt alkalommal. A ravatallal szemben két nőt ábrázol, aki édesapja halála után kénytelen szembenézni a múlt titkaival és elhallgatásaival, A tisztességtudó utcalány szintén női élethelyzetekkel foglalkozik.

Détár Enikő kibújt a macskabőrből


Détár Enikő 32 év után elköszönt a Macskáktól. A Madách Színház színésznőjét utolsó előadását követően kollégái is köszöntötték. Bombalurina szerepét ezután Kisfaludy Zsófia és Ladinek Judit játssza. Détár Enikő továbbra is látható lesz a Madách több másik előadásában, például a Mary Poppinsban és a Mamma Mia!-ban is.

a_7.jpgDétár Enikő az utolsó előadása tapsrendjében (fotó: Madách Színház / Mohos Angéla)

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr2512303579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása