7óra7

Valentin napi mozi Csehovval

Valentin napi mozi Csehovval

Színház reggelire - 2017. február 7.

2017. 02. 07. | 7óra7

Új színházi közvetítési sorozatot indít az Uránia.

Cseresznyéskert az Urániában


Februártól májusig az orosz színházi világ neves intézményeinek előadásait mutatjuk be az Uránia Nemzeti Filmszínházban. A sorozat első állomásaként február 14-én a Moszkvai Művész Színház Cseresznyéskertje kerül vetítővászonra. Később a moszkvai Vahtangov Állami Akadémiai Színház két előadása lesz látható – március 21-én Puskin Anyeginje, április 11-én pedig az Anna Karenina táncszínházi változata érkezik az Urániába. Jegyek a dátumokra kattintva vásárolhatóak.

cseresznyeskert.jpg

Balázs Zoltán rendezése Genfben vendégeskedik


A genfi Théatre Saint-Gervais-ben lesz látható február 10-én, pénteken a Balázs Zoltán által rendezett Sáry László-kisopera, a Remek hang a futkosásban. Az előadásban Borbély László (zongora), Petrovics Anna, Rákóczy Anna (fuvola), Rozmán Lajos (klarinét), Duffek Ildikó, Huszárik Kata, Kéringer László és Szilágyi Ágota (ének) lép színpadra.

Változik a miskolci Határtalan Napok programja


Molnár Júlia színművésznő balesete miatt a február 10-ére a Miskolci Nemzeti Színházban meghirdetett Csiky Gergely: Buborékok című vígjáték elmarad. Helyette, ugyanebben az időpontban a nagyváradi Szigligeti Színház egy másik produkciója, Füst Milán: Máli néni című komédiája kerül bemutatásra. A már megváltott jegyek érvényesek vagy visszaválthatóak a színház jegypénztárban.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr5712189828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása