7óra7

Budapesten az Addikt

Budapesten az Addikt

Színház reggelire - 2017. január 31.

2017. 01. 31. | 7óra7

„Az életszag teszi művét eredetivé és izgalmassá” – írtuk kritikánkban Szűcs Zoltán darabjáról.

A Nemzeti Színházban vendégeskedik a pécsi Addikt


Február 6-án látható Budapesten a Pécsi Nemzeti Színház vendégjátéka, az Addikt. Anger Zsolt rendezése 19 órakor kezdődik a Nemzeti Színházban a Gobbi Hilda Színpadon. „Ez a nagy empátiával készült előadás bennünket, nézőket is érzékennyé tesz sorsuk iránt” – írta a 7óra7-en megjelent kritikájában B. Kiss Csaba.

ad_2.JPGDarabont Mikold, Urbán Tibor, Baki Dániel és Köles Ferenc (fotó: Körtvélyesi László)

Újra pályázik a Vörösmarty Színházra Szikora János


A székesfehérvári teátrumot jelenleg is vezető Szikora János ismét pályázik a Vörösmarty Színház igazgatói posztjára. Szikora János jelenlegi megbízatása július 31-én jár le.

Jótékonysági előadás Veszprémben


Az olaszországi buszbaleset áldozatainak családja, valamint a túlélők számára szervez jótékonysági estet a Petőfi Színház. A „Kicsi szív…” című zenés előadás február 3-án, pénteken lesz látható – jegyek 3000 forintos áron, támogatói jegyek pedig 5000 és 10000 forint értékben vásárolhatók a színház pénztárában.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr3712170318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása