7óra7

Halász Judit az év színésznője

Halász Judit az év színésznője

Színház reggelire - 2016. december 14.

2016. 12. 14. | 7óra7

Nyolcadszor is kiosztották a Mészáros Márton kulturális újságíró által alapított Arany Medál-díjakat.

A közönség Thuróczy Szabolcsot és Márton Andrást is díjazta

 
A Mészáros Márton által alapított Arany Medál-díj azok számára ad lehetőséget a véleménynyilvánításra, akiknek az előadások készülnek: az elismeréseket a nézők szavazatai alapján ítélik oda. A közönség szerint idén Thuróczy Szabolcs a legjobb színész, Halász Judit a legjobb színésznő, Osváth Judit a legígéretesebb fiatal tehetség. A Jászai-díjas Márton András életműdíjat kapott. A díjátadó gálát december 13-án tartották a Bethlen Téri Színházban. Részletek a Színház.hu-n.

halasz.JPGHalász Judit II. Erzsébet szerepében az Audiencia  előadásában (fotó: Almási J. Csaba)

Szeged után Pesten a KZ-oratórium


A Homo Ludens Project december 15-én, Szegeden a ZUG színház és művészeti tetthelyen tartja következő bemutatóját, a Pilinszky János azonos című művéből készült KZ-oratóriumot. Ezt követően december 17-én az előadás a budapesti Patyolat//PRÓBAüzemben is látható lesz.

Legendás alkotó előadása érkezik a Trafóba


Mától három napon át összesen négy alkalommal a Trafóban vendégeskedik a XX. század egyik legjelentősebb alkotója, Peter Brook Csatamező (Battlefield) című előadása. A produkció a hindu eposz, a Mahabharata csatajelenete utáni pillanatát merevíti ki 70 percben. Az előadás előzménye egy harminc évvel ezelőtti, kilencórás előadás, amely az egész történetet színre vitte. Részletek itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr212046597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása