7óra7

Jótékonykodik a Katona

Jótékonykodik a Katona

Színház reggelire - 2016. december 7.

2016. 12. 07. | DicsukD

A Katona József Színház a közelgő ünnep alkalmából idén is karácsonyi vásárt szervez, valamint gyűjtést tart a rászorulók részére.

Adományokat vár a Katona az ajándékdobozba


Tavaly karácsony előtt is szervezett jótékonysági gyűjtést a Katona. Ebben az évben saját, Eltáv nevű programjuk résztvevői, a Szúcs-bányatelepen élők számára gyűjtenek adományokat, hogy szebbé tegyék számukra az ünnepeket. December 6. és 18. között tartós élelmiszert, tisztálkodási szereket, játékokat és ruhákat várnak a színház előcsarnokában elhelyezett ajándékdobozba. Az összegyűlt adományokat december 18. után, a színház karácsonyi vásárát követően, eljuttatják Szúcsra, ahol átadják a családoknak és a helyi óvodának. A vásár három napja alatt a színház 25-40%-os kedvezménnyel árulja a januári és februári előadásokra szóló jegyeket - a kedvezmény a színház jegypénztárában és weboldalán egyaránt érvényes.

ajandek.jpg

Elhunyt Lehoczky Éva


Egy II. kerületi lakástűzben 91 éves korában vesztette életét Lehoczky Éva operaénekesnő, a Magyar Állami Operaház egykori tagja, Érdemes művész. Lehoczky Éva legismertebb szerepe Mozart Varázsfuvolájának Éj királynője volt, melyet több százszor énekelt el.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr4712029503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása