7óra7

Indul a jegyértékesítés a Bánkitó Fesztiválra

Indul a jegyértékesítés a Bánkitó Fesztiválra

Színház reggelire - 2016. december 6.

2016. 12. 06. | 7óra7

A számos színházi programot is felsorakoztató rendezvény központi témája idén a korrupció lesz.

Early Bird jegyek Bánkitóra


A Bánkitó Fesztivál 2017-ben július 12-től 15-ig zajlik. Az első kétszáz kedvezményes Early Bird belépő ma déltől lesz elérhető a fesztivál honlapján. A Bánkitón idén is egy fontos társadalmi probléma fogja majd össze a fesztivál összes programját: 2017-ben ez a korrupció lesz, valamint azok a dolgok, amik azt lehetővé teszik. Civilek és művészek együtt fogják mindezt elmondani és megjeleníteni.

szemereybence04.jpgBánkitó Fesztivál (fotó: Szemerey Bence)

Veréb Tamás lesz Quasimodo


A fiatal musicalszínész játssza a jövő nyár egyik nagyszabású bemutatójának, a Victor Hugo történetén alapuló Disney-mese musicaváltozatának, A Notre Dame-i toronyőrnek a főszerepét. A Szegedi Szabadtéri Játékok és a Budapesti Operettszínház előadását Kerényi Miklós Gábor állítja színpadra. Bár Veréb Tamás már olyan jelentős musicalfőszerepekben léphetett színpadra, mint a Rómeó és Júlia vagy a Mozart! címszerepe, az Elfújta a szél Ashley-je vagy a Fame Nickje, sokan alighanem elsősorban a TV2 legutóbbi Sztárban sztárjának győzteseként ismerik. A Notre Dame-i toronyőr augusztus 11-én, 12-én, 13-án, 18-án, 19-én és 20-án lesz látható a Dóm téren.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr6512026683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása