7óra7

Jubilál a Madách Mamma Mia!-ja

Jubilál a Madách Mamma Mia!-ja

Színház reggelire - 2016. november 23.

2016. 11. 23. | 7óra7

A 2014-es premier óta már több mint 200 ezer néző látta az ABBA-slágerekre épülő musical magyar változatát.

Ma este lesz a 200. Mamma Mia!


A Madách Színház sikerelőadása, a Mamma Mia! alig több mint két évvel a bemutató után a 200. előadásához érkezett. A 2014-es premier óta a szegedi előadásokkal együtt már több mint 200 ezer néző látta az ABBA-slágerekre épülő musicalt magyarul. A non-replica változatban, azaz önálló rendezésben, díszlettel, jelmezzel és koreográfiával a világon először Magyarországon bemutatott musicalt továbbra is hatalmas közönségérdeklődés övezi. A jubileumi előadás során a Mamma Mia! összes szereplője színpadra lép.

15065016_10202468554631495_1909695965_o.jpgFotó: Madách Színház

„Szirtes Tamás rendező képes volt ezt az eredeti formájában inkább show-jellegű darabot színházi előadássá változtatni. Ettől függetlenül a közönség itthon is az ABBA-dalokra kíváncsi – de azok mellett (vagy inkább azokkal együtt) egy látványos, lendületes és hangulatos musicalt is kap. Másodpercre pontosan kiszámított, minden elemében profi produkciót látunk, ahol zene és kórus, látvány és színész harmonikusan létezik együtt a színpadon” – írta kritikájában Dicsuk Dániel.

Balázsovits Lajos újra a Vígszínház társulatával játszik


November 24-én csütörtökön a Haramiákban lép a Pesti Színház színpadára Balázsovits Lajos. A színművész 1973 és 1978 között a Vígszínház társulatának tagja volt, és olyan előadásokban láthatta a közönség, mint a Harmincéves vagyok, a Légköbméter, A gondnok vagy a Kakukkfészek.

Ünneplés Száz év magánnyal


A Spirit Színház a Száz év magány című előadással ünnepli első évfordulóját saját épületében. A december 3-i előadást megtekintőket egy pohár pezsgővel várják a darab szereplői, a színház régi és jelenlegi tagjai közös fotózásra és kötetlen ünnepségre.

t_j.jpgTóth József (fotó: Spirit Színház)

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr1211989834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása