7óra7

Mégsem tér vissza a színpadra ebben az évadban Kulka János

Mégsem tér vissza a színpadra ebben az évadban Kulka János

Színház reggelire - 2016. november 22.

2016. 11. 22. | 7óra7

Pihenése és gyógyulása érdekében az idei évadban már nem veszi vissza szerepeit.

Bár márciustól filmet forgat, a színpadra egyelőre nem tér vissza Kulka János


Bár az utóbbi napokban elterjedt, hogy Kulka János tavasszal visszatér a Katona József Színház színpadára, a színház ezt közleményben cáfolta. „Továbbra is az évad elején kiadott közleményünk érvényes, melyben bejelentettük, hogy Kulka János az idei évadban már nem veszi vissza szerepeit, hogy kizárólag a pihenésre és a gyógyulásra koncentrálhasson” – írják. A színház mindenkit arra kéri, hogy Kulka János nyugalmára való tekintettel kizárólag a Katona József Színház vagy a család által kiadott közleményeket tekintsék Kulka Jánossal kapcsolatban hiteles forrásnak.

img_0317.jpgKulka János (középen) a Faust II. egy jelenetében (fotó: Nagy Zágon)

Kulka János nemrég részt vett a Csiky Gergely Színház búcsúztatóján, valamint azt is bejelentették, hogy a színművész szerepelni fog Ujj Mészáros Károly új filmjében, melyet márciustól forgatnak.

Kettős szerepben debütál Telekes Péter


Telekes Péter mától az Eszenyi Enikő által rendezett, több mint tizenkét éve a Vígszínház műsorán lévő Tévedések vígjátékának egyik kettős szerepében, Sz. Antipholusként / E. Antipholusként látható. Telekes Péter számára sem az előadás, sem a szerep nem idegen, hiszen a vígszínházi változatban korábban Baltazárként lépett színpadra, míg a 2015 és 2016 nyarán a Szegedi Szabadtéri Játékokon látható Tévedések vígjátékában Szirakuzai Antipholust játszotta. A ma esti előadásra néhány jegy még itt kapható.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr2211987704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása