7óra7

Már online is elérhető Eszenyi Enikő ’56-os filmsorozatának első része

Már online is elérhető Eszenyi Enikő ’56-os filmsorozatának első része

Színház reggelire - 2016. november 7.

2016. 11. 07. | 7óra7

A Vígszínház igazgatónője többek között Hajduk Károly, Hevér Gábor, Király Dániel és Stohl András közreműködésével forgatott.

Eszenyi Enikő Kapás Dezső novelláiból forgatott kisfilmeket


Régi álma vált valóra a Vígszínház igazgatójának az által, hogy egykori mestere történeteivel dolgozhatott. A Vígszínház asztalosműhelyében a társulat művészei közreműködésével forgatott kisfilmek először a Pesti Színházban voltak láthatóak október 23-án, azonban online is elérhetőek lesznek. Az első rész már megtekinthető az indavideo felületén.

kapas.jpgKirály Dániel

Konferencia az Átriumban


Első Lépés címmel szervez konferenciát az Átrium Film-Színház a művészek társadalmi felelősségvállalásának kérdésköréről. A konferenciát november 8-án, kedden 9 és 12.30 óra között tartják az Átriumban, a részletes program és a regisztráció módja itt érhető el.

Ma még látható Budapesten a Telitalálat!


A tegnapi két előadást követően ma 19 ótától is az Aranytízben vendégszerepel a Szentendrei Teátrum és nyár idei bemutatója, a Telitalálat! João Bethencourt története bemutatja, hogyan változtat meg bárkit a pénzszerzés puszta lehetősége is. A Sipos Imre által rendezett előadásban Kovács Vanda, Őze Áron és Vasvári Csaba lépnek színpadra. A szentendrei Telitalálat!-ról további információ a színház.hu oldalán érhető el, ma estére pedig  itt válthatóak jegyek.

telitalalat.jpgKovács Vanda, Őze Áron és Vasvári Csaba a Telitalálat!-ban

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr3111938307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása