7óra7

Igó Éva és Hujber Ferenc a Spirit Színházban

Igó Éva és Hujber Ferenc a Spirit Színházban

2016. 08. 15. | 7óra7

Tíz bemutatót tervez a Spirit Színház a következő évadra - Pasolinitől a Zorba, a görög című musicalen keresztül Neil Simonig.

A budai teátrumban játszik a 2016-17-es évadban Igó Éva, Jászai László, Tóth József, Pásztor Tibor, Hujber Ferenc, Gubik Ági és Telihay Péter.

kepatmeretezes_hu_pasolini1kicsi.jpgPasolini: Tétel

A tervek szerint Jantyik Csaba rendezésében, szeptemberben mutatják be a Zorba, a görög című musicalt, majd októberben Czeizel Gábor rendezi meg Márquez Száz év magányát, és ezt követi Pasolini Tétel című írásának a színpadra állítása, amelyet rendezőként és egyik főszereplőként is Telihay Péter jegyez. Ezek mellett három Neil Simon darab is bemutatásra kerül az évad első felében: a Furcsa pár női változata, A mi dalunk szól című kamaramusical, és az Ölelj át című komédia.

Forrás: Spirit Színház

 

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr8710407836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása