7óra7

Deák Bill Gyula, Varga Miklós és Vikidál Gyula újra egy színpadon

Deák Bill Gyula, Varga Miklós és Vikidál Gyula újra egy színpadon

2016. 06. 16. | 7óra7

„Itt élned, halnod kell” címmel zenés történelmi utazást mutat be az Esztrád Színház a Hősök terén felállított színpadon.

 A Koltay Gábor rendezésében készült produkció  június 17-18-án (esőnap június 19-én) kerül bemutatásra. A zenés előadás színészek, sztárénekesek, táncosok, lovasok és tűzzsonglőrök részvételével állít emléket történelmünk fontos eseményeinek a honfoglalástól a rendszerváltozásig.  A nagy tömegekhez szóló, látványos produkció az alkotók szándéka szerint az 1956-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulója előtt tiszteleg.

varga_deak_bill_vikidal_kis.JPGDeák Bill Gyula, Varga Miklós, Vikidál Gyula

A főszereplők között Deák Bill Gyula, Varga Miklós és Vikidál Gyula mellett ott  lesz többek között  Csengeri Attila,  Kalapács József, Hujber Ferenc, Makrai Pál, Fehér Nóra, Palcsó Tamás és Vadkerti Imre is. A színpadi show díszletét a Hősök tere teljes szoborcsoportja alkotja, amely előtt egy Gabriel arkangyal obeliszkjét átölelő, háromszintes, monumentális színpadrendszer terül majd el, és 3-4 perces dalok segítségével egymás után idéződnek meg a különböző történelmi korok.

A szervezők felhívják a figyelmet, hogy noha hasonló címmel 31 évvel ezelőtt Koltay Gábor rendező tett már kísérletet  egy ilyen átfogó zenemű előadására,  a mostani „egy vadonatúj zenemű, amely egy új, korszerű szövegkönyv alapján készült”.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr68815008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása