7óra7

Videósorozatot indított emlékezetes előadásaiból a Radnóti Színház

Videósorozatot indított emlékezetes előadásaiból a Radnóti Színház

2016. 06. 03. | 7óra7

A sorozat hétről hétre felidézi egy-egy korábbi előadás legemlékezetesebb pillanatait. 

A múltidéző sorozat ötletét a Felzengő állomások [Radnóti 30] című könyv januári megjelenése adta, amelynek lapjain a színház elmúlt 30 évadában résztvevő alkotók emlékeznek számukra kedves momentumokra. A kötet történetei - és egyben a színház előadásainak emblematikus jelenetei - az előadásrészleteken keresztül életre kelnek.   

A Radnóti Színház a Bálint András igazgatói tevékenységéhez fűződő, 1985-2015. közötti 30 évadot olyan videósorozaton keresztül idézi meg, amely hétről hétre bővül egy-egy emlékezetes pillanattal. 

montazs.JPG

Az eddig megjelent előadásrészletek között láthatják többek között Takács Katit tarantellát táncolni Ibsen Nóra című darabjában Valló Péter rendezésében, valamint megtekinthetik Eperjes Károly és Gáspár Sándor kettősét Plautus A hetvenkedő katona című darabjának Taub János-féle rendezésében. Jelenleg pedig Martin McDonagh: A kripli című előadásából idéznek fel egy emlékezetes pillanatot, amelyben Kulka János, Szombathy Gyula és Kocsó Gábor a krumplipálinkáról folytat diskurzust.

A Radnóti Színház várja a nézők kedvenc pillanatait is az elmúlt 30 évből, melyeket a közösségi felületeken - Facebook oldalukon, Instagram oldalukon és Youtube csatornájukon - kommentben tudnak megosztani velük.

Forrás: Radnóti Színház

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr118764890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása