7óra7

JÁTÉK - Nyerjen jegyet A chicagói hercegnő főpróbájára! LEZÁRVA

JÁTÉK - Nyerjen jegyet A chicagói hercegnő főpróbájára! LEZÁRVA

2016. 04. 17. | 7óra7

A Budapesti Operettszínház új bemutatójának támogatói főpróbára nyerhetnek jegyet játékosaink.

A 7óra7 játékában most két jegyet nyerhetnek A chicagói hercegnő április 21-ai támogatói főpróbájára azok a játékosaink, akik 1) e-mailben elküldik a helyes választ az alább feltett kérdésre a 7ora7nyeremenyjatek@gmail.com e-mail címre április 19-én 23:59-ig, 2) megosztják a 7óra7 játékra vonatkozó posztját a Facebookon, 3) ha eddig nem tették meg, kedvelik a 7óra7 Facebook-oldalát.

A játék lezárult. A nyertes:

Kovács Rita

A halhatatlan komponista 1928-ban Bécsben majd Budapesten bemutatott operettje méltatlanul elfeledett darabja Kálmán Imre gazdag életművének, jóllehet aktualitása aligha vitatható. A Budapesti Operettszínház közönsége 2016 tavaszán Lőrinczy Attila átiratában ismerkedhet meg A chicagói hercegnővel.

chicagoi.jpg                                   Dolhai Attila és Kalocsai Zsuzsa az előadás sajtótájékoztatóján (fotó: Kállai-Tóth Anett)

A megválaszolandó kérdés:


Ki az előadás rendezője?


A) Szabó Máté
B) Kerényi Miklós Gábor
C) Béres Attila

A helyes válasz a C) Béres Attila volt. Gratulálunk a nyertesnek!

További tudnivalók:

A játék posztját, kérjük, „nyilvános” beállítással osszák meg! Összesen 1x2 darab belépőt sorsolunk ki az előadásra. A nyertes nevét a játék határidejének lejártát követően Facebook-oldalunkon tesszük közzé, valamint e-mailen is értesítjük őt. A chicagói hercegnő támogatói főpróbája április 21-én, csütörtökön 19:00-tól kezdődik a Budapesti Operettszínház nagyszínpadán.

Jó játékot!

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr528634304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása