7óra7

JÁTÉK - Nyerjen jegyet a Várj, míg sötét lesz sajtóbemutatójára! LEZÁRVA

JÁTÉK - Nyerjen jegyet a Várj, míg sötét lesz sajtóbemutatójára! LEZÁRVA

2016. 03. 24. | 7óra7

Az Orlai Produkció új előadására, A várj, míg sötét lesz sajtó- és szponzori bemutatójára nyerhetnek páros belépőt azok, akik velünk játszanak.

A 7óra7 játékában most két jegyet nyerhetnek a március 31-ei előadásra azok a játékosaink, akik 1) e-mailben elküldik a helyes választ az alább feltett kérdésre a 7ora7nyeremenyjatek@gmail.com e-mail címre március 28-án 23:59-ig, 2) megosztják a 7óra7 játékra vonatkozó posztját a Facebookon, 3) ha eddig nem tették meg, kedvelik a 7óra7 Facebook-oldalát.

A játék lezárult, a nyertesek:

Sárhelyi Erika
Vígh Edina

Három idegen férfi találkozik egy üres lakásban. Keresnek valamit, ami a háziaknak nem jelent semmit, nem is emlékeznek, hogy hová tehették, de a három idegen közül egy tisztában van vele, milyen sokat ér. Hogy mi ez a valami, és miért olyan fontos, azt csak ez az egy szereplő tudja. Mindenkinél kiszolgáltatottabb azonban a hamarosan hazaérkező háziasszony, a gyanútlan Susy, akit még a látása sem segít abban, hogy felismerje az egyre növekvő veszedelmet. Bravúros szerepjátékok egész sorával próbálják a bűnözők kiszedni belőle azt, amiről fogalma sincs. Igazi macska-egér játszma kezdődik, és a növekvő sötétben összemosódik, ki az üldöző és ki az üldözött. A darab számtalanszor aratott nagy sikert a világ színpadain (Quentin Tarantino is szerepelt egyik felújításában), az Audrey Hepburn főszereplésével készült filmváltozat pedig örök klasszikus.  

varjmigsotetlesz.jpgA Várj, míg sötét lesz csapata az olvasópróbán (fotó: Takács Attila)

A megválaszolandó kérdés:

Az Orlai Produkció melyik előadásában játszik még a Várj, míg sötét lesz női főszerepét megformáló Kovács Patrícia?

A) Mindent Éváról
B) Amadeus
C) Bagoly és Cica

A helyes válasz az A) Mindent Éváról volt. Gratulálunk a nyerteseknek!

További tudnivalók:

A játék posztját, kérjük, „nyilvános” beállítással osszák meg! Összesen 2x2 darab belépőt sorsolunk ki az előadásra. A nyertesek nevét a játék határidejének lejártát követően Facebook-oldalunkon tesszük közzé, valamint e-mailen is értesítjük őket. A sajtó- és szponzori bemutató előadás március 31-én, csütörtök este 7 órakor kezdődik a Belvárosi Színházban.

Jó játékot!

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr388522076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása