7óra7

Az Aradi Kamaraszínház Győrben kezdi az évet

Az Aradi Kamaraszínház Győrben kezdi az évet

2016. 01. 11. | 7óra7

A Menház Színpad látja vendégül az aradiak két produkcióját, a Sex, drugs, gods & rock’n’roll-t és a Rudolf Hess tízparancsolatát január 12-én és 13-án.

A számos díjat és elismerést elnyerő előadások főszerepét Harsányi Attila játssza, rendezője Tapasztó Ernő.

A sajtóból vett idézetek szerint, míg a Sex, drugs, gods & rock’n’roll egy "pofátlanul menő és szabadon pörgő, a Ponyvaregény és A Wall Street farkasának fílingjét idéző ámokfutás, ugyanakkor egzisztencialista vita, Istennel folytatott per", addig a Rudolf Hess tízparancsolata "a színészi képességek és a szakmai teljesség olyan szintjén áll, ahol már lényegtelen a kérdés, hogy mennyi ebből a technika és mennyi az átélés. Félelmetes, megrázó élmény. A színészi játék sokszínűségét a legteljesebb egyszerűség ellenpontozza".

hess_jo.JPG              Rudolf Hess tízparancsolata - Harsányi Attila (fotó: Aradi Kamaraszínház)

Az Aradi Kamaraszínház ezzel a két előadással nyitotta tavaly a Gáti Oszkár által vezetett Menház Színpad 2015/2016-os évadát, az aradiak közleménye szerint volt, aki kikérte magának, volt, aki igazi színháznak nevezte a produkciókat. Az azonban közös bennük, hogy maximális elismeréssel beszélnek az Aradi Kamaraszínházról, Harsányi Attiláról és a Menház Színpad két évadnyitó előadásáról – folytatódik a tájékoztató.

Forrás: Aradi Kamaraszínház

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr188261288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása