7óra7

Átadták a Junior Prima Díjakat színház- és filmművészet kategóriában

Átadták a Junior Prima Díjakat színház- és filmművészet kategóriában

2014. 11. 14. | 7óra7

A Prima Primissima Alapítvány és a kategória társalapítója, az FHB Bank elismerését *Zomborácz Virág* filmrendező, forgatókönyvíró, *Székely Szilveszter* táncművész (Bozsik Yvette Társulat), *Mórocz Adrienn* színművész, bábos, táncművész (Budapest Bábszínház), valamint *Béres Márta* (szabadkai Kosztolányi Dezső Színház), *Rétfalvi Tamás* (Radnóti Miklós Színház), *Lovas Rozi* (Pesti Magyar Színház), *Orth Péter* (kecskeméti Katona József Színház) és *Szatory Dávid* (Nemzeti Színház) színművész kapta.

Pettson és Findusz - Mórocz Adrienn, Bercsényi Péter Béres Márta One-girl Show - Béres Márta Pengeél - Rétfalvi Tamás Úri muri - Zayzon Zsolt, Lovas Rozi Csodás vagy, Júlia - Orth Péter, Sára Bernadette Az ember tragédiája - Szatory Dávid, László Zsolt

Az ötödik alkalommal átadott, kétmillió forinttal járó díjra érdemes - harminc évesnél nem idősebb - fiatal tehetségeket idén is a magyar színház- és filmművészet elismert képviselői jelölték.

A díjakat Spéder Zoltán mellett a zsűri tagjai, Bálint András színész-rendező, Orlai Tibor, színházi producer, Káel Csaba rendező, a Művészetek Palotája vezérigazgatója és Eszenyi Enikő színész-rendező, a Vígszínház igazgatója adta át. Mellettük a zsűri tagja volt Balogh Gabriella, a Prima Primissima Alapítvány kuratóriumának tagja és Molnár Piroska, a Nemzet Színésze.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr267994049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása