7óra7

Folyón túl Itália – Premier a Belvárosi Színházban

Folyón túl Itália – Premier a Belvárosi Színházban

2014. 09. 15. | 7óra7

Folyón túl Itália próba – Szabó Éva és Benedek Miklós

Az Orlai Produkciós Iroda nem első alkalommal igyekszik az idősebb generáció gondolkodását és életfelfogását bemutató előadást létrehozni. A hatalmas sikerrel futó A nagy négyes után, most is egy komédiát állít a színpadra, amelyben a nagyszülők és a szeretett unoka kapcsolatát mutatja meg humoros eszközökkel a nézőnek.

Folyón túl Itália próba – Lukáts Andor Ahogy a színlap is sejteti: „Négy olasz-amerikai nagyszülő ül a vasárnapi ebédnél hétről hétre, és várja az unokát a nyüzsgő New York-i belvárosból. És ha már együtt vannak, elszabadul a konyhaművészet meg a valódi olasz téboly. Csakhogy Nick nagy bejelentésre készül…”

Znamenák István rendezésében Benedek Miklós és Szabó Éva, Lukáts Andor és Lázár Kati alakítják a szerető nagyszülőket, Szabó Kimmel Tamás pedig a mindennél jobban istenített unokát. Az idősek számára a család szentsége az első, a fiatal számára már nem feltétlenül. Erre az ellentmondásra épül a darab, amely a rengeteg nevetés mellett, mélyen megérinti a nézőt és sokakban feleleveníti majd a szülői gondoskodás mindent átható érzését.

A színdarab Magyarországon a Theatrum Mundi és a Színházi és Irodalmi Ügynökség közvetítésével kerül színre.

Az előadás a bemutató után októberben további három alkalommal látható: október 10-én, pénteken és 11-én, szombaton, este 8 órai kezdettel, valamint október 19-én, vasárnap, délután 5 órai kezdettel.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr207994589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása