7óra7

A Bárka Színház helyzetének rendezését sürgetik józsefvárosi baloldali ellenzéki pártok

A Bárka Színház helyzetének rendezését sürgetik józsefvárosi baloldali ellenzéki pártok

2014. 08. 26. | 7óra7

Komássy Ákos elmondta, mintegy ötvenmillió forintra lenne szükség ahhoz, hogy a színház ősszel el tudja kezdeni az évadot. Egy olyan kerület, amelynek tizenötmilliárd forint az éves költségvetése, ha akar, akkor tud áldozni erre a célra - hangsúlyozta a józsefvárosi összefogásban résztvevő pártok nevében.

Bárka Színház

Elmondta, hogy a VIII. kerületi képviselő-testület szerdán tartja a választások előtti utolsó ülését, ám a napirendjén nem szerepel a Bárka Színház kérdése.

Komássy Ákos felhívta a figyelmet arra, hogy a helyi önkormányzat két éve szeretné átadni az államnak a színházat, de ez mostanáig nem történt meg.

A Népszabadság a múlt héten szombaton írt arról, hogy csőd szélén áll a Bárka Színház, tetemes az adóssága, bizonytalan a jövője, a színházvezetés nem tudja, milyen évaddal tervezhet. A színészek java felmondott, a műszak is kezd elszivárogni - írták.

Kapcsolódó:

>>> „Ring a Bárka” – A Bárka Színház tervei nyárra és a jövő évadra

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr117994777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása