7óra7

Nyárbúcsúztató estre készül a veszprémi Pannon Várszínház

Nyárbúcsúztató estre készül a veszprémi Pannon Várszínház

2014. 08. 12. | 7óra7

Vándorfi László közölte, hagyományteremtő szándékkal rendezik meg az első ”színházi pikniket” a veszprémi vár közelében lévő Historia Kertben augusztus 18-án, ahol kora este a gyermekeknek szóló, Csalóka Péter című zenés mesejáték kerül színpadra, ezt követően pedig Csavard fel a szőnyeget! címmel jól ismert slágerek csendülnek fel Gazdag Tibor színművész, Vastag Csaba és Vastag Tamás énekesek, valamint a Pannon Várszínház művészeinek tolmácsolásában.

A direktor hozzátette: a nézők az előadások mellett egy tál ételre és egy pohár italra is a rendezvény vendégei lesznek, és arra is lesz lehetőségük, hogy kötetlenül beszélgessenek az előadás szereplőivel.

Akár a következő évadra vonatkozó ötletet is szívesen veszünk, a lényeg az, hogy ”a közönség azt érezze, hogy a színház érte van” – fogalmazott az intézmény vezetője.

Ezen az estén a nyarat búcsúztatjuk, de egyszersmind a következő évadra is ”rátekintünk”. A közönségnek lehetősége lesz arra is, hogy akár a színészek magánéletéről, vagy a munkában és kalandokban gazdag nyári szabadtéri előadásokról is érdeklődjön – mondta Vándorfi.

Az igazgató felidézte, bár az idei nyár viharos időjárása számtalanszor veszélyeztette a szabadtéri előadásokat, végül mind a 33 darabnak tapsolhatott a közönség, és még 10 szabadtéri produkció van hátra, melynek egyike az augusztus 18-i színházi piknik.

Vándorfi László szólt arról is, hogy a nyárbúcsúztató piknik napjának délelőttjén adják át társulati ülés keretében a közönségdíjakat, mely a három legjobb színésznek, valamint az évad legjobbnak ítélt előadásának jár, így a nyerteseket is a ”színházi piknik” keretében fogják megünnepelni.

Rossz idő esetén a közelmúltban átadott veszprémi rendezvényközpont, a Hangvilla lesz a nyárbúcsúztató helyszíne.

>>> A Pannon Várszínház műsora a 7 óra 7-en

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr107994865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása