7óra7

Palota Színházi Játékok „királyi” környezetben Sümegen

Palota Színházi Játékok „királyi” környezetben Sümegen

2014. 06. 27. | 7óra7

Figaro házassága Tisler Anna hozzátette: a palotajátékok programsorozatának gerincét idén is a Pannon Várszínház előadásai adják. A sümegi színpadon láthatja a közönség a Toldi című musical-költeményt, amelynek zenéjét Szarka Gyula, a Ghymes frontembere szerezte. Jegyet válthat a nagyérdemű a Hegedűs a háztetőn című musicalre is, Gazdag Tibor főszereplésével – fűzte hozzá a sajtóreferens.

A legkisebbeknek szánják a szervezők Az óriás nyomában című zenés mesejátékot. A Meseautó című zenés vígjáték mellet része a programsorozatnak A padlás című musical is, amely közkívánatra került a műsorba – mondta.

Tisler Anna kiemelte: a Figaro házassága című előadásban, amelyet június 14-én láthat a közönség, Rékasi Károly lesz a főszereplő.

A palota 2011-ben újulhatott meg, azóta nagyszerű ”díszlete” a színházi rendezvénysorozatnak, hiszen a palotaudvarról feltekintve a megszépült, kivilágított vár magaslik a publikum szeme elé.

Tisler Anna hozzáfűzte: a 300 millió forintnyi európai uniós beruházás fejében vállalt kötelezettség az volt, hogy a palotát pezsgő élettel kell megtölteni, ennek része a színházi előadássorozat is – szögezte le.

Hozzátette: számos kiállítás is várja az érdeklődőket a palotában a rendezvény ideje alatt, köztük Udvardi Erzsébet festőművész tárlata.

>>> A sümegi Palota Színházi Játékok műsora a 7 óra 7-en

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr787995235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása