7óra7

Családi kikapcsolódást kínáló műsor az Újszegedi Szabadtéri Színpadon

Családi kikapcsolódást kínáló műsor az Újszegedi Szabadtéri Színpadon

2014. 06. 27. | 7óra7

A nyitó produkciót, Jaroslav Hasek népszerű műve alapján készült vígjátékot, a Švejk, a derék elsőháborús katonát a Szegedi Nemzeti Színházzal koprodukcióban állítja színpadra a fesztivál. A július 25-én és 26-án látható darabot Bodolay Géza rendezi, a címszerepet Sorbán Csaba alakítja, társai pedig a teátrum olyan közönség kedvenc színészei, mint Szilágyi Annamária, Jakab Tamás, Pataki Ferenc, Kárász Zénó és Gömöri Krisztián.

A fesztivál visszatérő partnere a Kecskeméti Katona József Színház. A társulat Ray Cooney Páratlan páros című bohózatával érkezik az újszegedi ligetbe július 29-én és 30-án, ahol korábban is nagy sikert arattak. A darab rendezője és egyik főszereplője Cseke Péter, a kecskeméti színház igazgatója.

Páratlan páros

Augusztus 8-án és 9-én a székesfehérvári Vörösmarty Színház vendégjátékát láthatja a közönség. Bagó Bertalan – aki a Dóm téren 2010-ben az elmúlt évek egyik legnagyobb sikerét, a Hair című musicalt rendezte – Rideg Sándor Indul a bakterház című komédiáját állítja színpadra. A baktert Gáspár Sándor, a banyát pedig Kubik Anna játssza.

Indul a bakterház - Parrag Levente, Kricsár Kamill, Gáspár Sándor és Kubik Anna

Az újszegedi színpad évek óta egyik legnépszerűbb programja a SzegeDixie gála. A házigazda a Storyville Jazz Band, vendégként pedig a Benkó Dixieland Band koncertezik augusztus 3-án a fesztiválon.

Az újszegedi színpad műsorán elmaradhatatlan elemként szerepel július 11-én a Néptáncfesztivál gála, és július 20-án a Nótaest is.

>>> A Szegedi Szabadtéri Játékok műsora a 7 óra 7-en

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr727996073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása