7óra7

Shakespeare Fesztivál Margitszigeten

Shakespeare Fesztivál Margitszigeten

2014. 06. 18. | 7óra7

A slam poetry legnevesebb művelői írják meg slam szövegként a Szentivánéji álom parafrázisát, és adják elő a MOME textiltervező hallgatóinak jelmezeivel, a Kiégő Izzók látványtervével, az Amoeba zenekarral egyszeri színházi eseményként a Víztorony-udvaron.

Szentivánéji Slam Komédia A „fesztivál a fesztiválban” fő eseménye a londoni Globe Színház: Hamlet előadása június 21-én, amikor a Víztoronyban és a kerengőben látható Shakespeare témájú kiállításokkal és a Bordó Sárkány-koncerttel hajnal 2 óráig csatlakoznak a szervezők a Múzeumok Éjszakája rendezvénysorozathoz is.

Június 22-én Rómeó és Júlia-feldolgozásokkal várják az érdeklődőket, majd Sena és Ónodi Eszter közreműködésével a W.H. formáció Shakespeare-szonetteket ad elő.

Szombaton és vasárnap napközben gyerekprogramokkal várják a legkisebbeknek.

Kapcsolódó:

>>> Színházi és zenei programok a Budapesti Nyári Fesztiválon

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr507995141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása