7óra7

A Magyar Színházi Társaság Kerényi megbízásának visszavonását kéri

A Magyar Színházi Társaság Kerényi megbízásának visszavonását kéri

2014. 05. 27. | 7óra7

Magyar Színházi Társaság közgyűlése mélységesen elítéli Kerényi Imre miniszterelnöki megbízott kategorikus és kirekesztő kijelentéseit a színházi világgal és azon belül is a színházi képzéssel kapcsolatban.

Tekintettel arra, hogy nevezett megnyilvánulásait nem magánemberként, hanem mint a „tudatos nemzeti közjogi gondolkodás megalapozásával és ehhez kapcsolódva a magyar kulturális értékek megőrzésével és fejlesztésével összefüggő feladatok ellátásáért felelős miniszterelnöki megbízottként” teszi, arra kérjük miniszterelnök urat, vonja vissza ezt a megbízatást, mert megbízottja ezzel csak árt a magyar kultúrának. A meglévő problémák tisztázására pedig kérjen fel szakembereket, akik ítélőképességük teljes birtokában tudnak felelős véleményt alkotni a meglévő problémákról.

Kapcsolódó:

>>> Kerényi: „ellenegyetemet” a „buzilobbi” „hipnotizálta” színházzal szemben

>>> A FESZ nyílt levele Kerényi Imréhez

>>> Balog: nincs szó az SZFE átalakításáról vagy megszüntetéséről

>>> Kulka János nyílt levele Orbán Viktorhoz

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr157995407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása