7óra7

Marlene – Magyar Éva előadása a Katonában

Marlene – Magyar Éva előadása a Katonában

2014. 04. 14. | 7óra7

Magyar Éva közel 10 éve él Londonban. Többször játszott a londoni Nemzeti Színházban, de dolgozott sok más társulattal is színészként, koreográfusként Angliában és az Egyesült Államokban. Magyarországon a főiskola elvégzése után Kaposváron játszott, majd saját társulatát, a Sámán Színházat vezette. A Marlene című produkció a színésznő elmúlt 10 évének tapasztalatait sűríti egy fájdalmasan őszinte és felemelő előadásba.

Marlene - Magyar Éva

A történet Marlene Dietrichtől, a múlt század húszas éveitől elindulva érkezik meg a mába, egy másik nő személyéhez. A két végpont közötti izgalmas utat sok zenével, tánccal és szöveggel mutatja be Magyar Éva.

Valahol egy nagyváros éjszakai bárjában hajnal felé lép fel "Marlene", az imitátor. Olyan dolgokról beszél, mint gyávaság, megalkuvás, árulás, fegyelem és elegancia. Elmondja, milyen emigránsként élni egy nőnek, egy művésznek és arra kér, hogy bátrak legyünk. Egy este neccharisnyákkal és cigarettafüsttel, szépséggel, iróniával, megbánással és szép reményekkel.

A bejegyzés trackback címe:

https://7ora7.hu/api/trackback/id/tr527995821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása